Als je voor het eerst Netflix opstart zie je eigen account staan, maar ook Netflix Kids. Je kan ervoor kiezen om je eigen account te beveiligen en dat de kinderen alleen toegang hebben tot Netflix Kids. Netflix Kids is een kindvriendelijke omgeving waarbij alleen filmpjes te zien zijn die geschikt zijn voor de leeftijd van je kinderen. Je wilt tenslotte niet dat je kinderen een aantal gewelddadige series op Netflix te zien krijgen.

Nederlandstalige series en films kijken

Bij Netflix Kids kan je kindje zelf z’n profiel instellen. Je kan bijvoorbeeld instellen dat je kindje Nederlands is. De series en films in de selectie passen bij de leeftijd van je kindje en zijn allemaal Nederlandstalige. Zo kan je kindje gewoon in z’n eigen taal z’n favoriete series en films kijken. Regelmatig wordt het aanbod verder uitgebreid met nieuwe series en films.

Series voor nieuwsgierige peuters

Er zijn niet alleen voor jonge kinderen leuke series te zien op Netflix kids. Er is ook een ruim aanbod met series voor nieuwsgierige peuters. Denk aan de nieuwste afleveringen van Pepa Pig en Bob de Bouwer. Maar ook Rupsje Nooitgedacht heeft een rol binnen Netflix Kids. De app kan zo voor veel plezier zorgen voor nieuwsgierige peuters. De filmpjes zijn ook leerzaam, zodat je kindje er echt iets van leert door de filmpjes te kijken.

Netflix kids op de tablet installeren

Heeft jouw kindje een eigen tablet? Dan kan je Netflix Kids hierop installeren. Je kan een wachtwoord instellen op je eigen account, zodat je kindje alleen het kids gedeelte kan openen. In het kids gedeelte kan je kindje z’n eigen films en series zien. Het is ook mogelijk om bepaalde series offline op de tablet te downloaden. Dit is handig als de tablet mee het vliegtuig ingaat. Je kindje kan zo zelfstandig filmpjes kijken terwijl je in het vliegtuig zit.


editor

Geef een antwoord