Als je deel uitmaakt van een groot gezin is dat natuurlijk een en al gezelligheid. Echter, wanneer je met jouw gezin op pad wil kan dat een lastig karwei zijn. De eerste stap begint namelijk bij het hebben van een grote auto. Maar, hoe vind je de gezinsauto die bij jou past? En is het verstandig om deze aan te schaffen of te leasen op basis van bijvoorbeeld financial lease? Wij zullen jou een handje helpen door de vijf ideale gezinsauto’s op een rij te zetten.

1 Mercedes-Benz Vito

Dankzij de Mercedes-Benz Vito is het verleden tijd om twee auto’s aan te schaffen voor jouw grote gezin. Dit is een negenpersoonsauto waar iedereen een eigen plekje heeft: ideaal! Bovendien zorgt deze MPV voor een comfortabele rit inclusief de vele technische snufjes. Al met al is de Vito een luxe auto die jouw gezin probleemloos van A naar B brengt. De Mercedes-Benz Vito lease je al eenvoudig via internet.

2 Volvo V60

Als je op zoek bent naar een veilige auto staat Volvo natuurlijk bovenaan het rijtje. De Volvo V60 is een betrouwbare stationwagen waar je met z’n vijven in kunt zitten. De auto heeft ruime zitplekken zodat je met een hoog comfort een rit zult afleggen. Bovendien is het interieur én exterieur voorzien van een sportief uiterlijk. Niet voor niets dat je deze auto zo veel op de weg ziet rijden.

3 Mercedes-Benz Sprinter

Staat er een dagje uit op de planning? De Mercedes-Benz Sprinter heeft een ruime cabine voor negen personen. Bovendien is dit een van de grootste Mercedes-bussen die je kunt besturen met een B-rijbewijs. Deze auto is dus een stukje groter dan de Vito die we hiervoor hebben besproken. Wil jij samen met jouw gezin de weg op met de Mercedes-Benz Sprinter? De Mercedes Sprinter lease je vanaf 201 euro.

4 Audi A4 Avant

Wil jij ieder gezinslid een plekje aanbieden in jouw auto, maar vind je snelheid ook belangrijk? Dan is de Audi A4 Avant een aanrader. Deze heeft namelijk een vermogen van 252 pk wat betekent dat je binnen zes seconden al honderd kilometer per uur rijdt. Dit is echter wel een benzineauto in de 2.0 TSFI Quattro S-Tronic uitvoering. Als je veel kilometers maakt met jouw gezin, is een dieselmotor in verhouding voordeliger dan een benzinemotor. De dieseluitvoering van de Audi A4 Avant beschikt over 150 pk. 

5 Ford Galaxy

De Ford Galaxy heeft ruimte voor zeven personen. Het is een veilige auto die ook nog eens een goede wegligging heeft. Dat noemen we nog eens een fijne win-winsituatie. Ook voor kleine kinderen is deze auto veilig genoeg, want elke zitting is voorzien van een Isofix-aansluiting. Dit is een internationaal systeem waarmee je veilig autostoeltjes kunt bevestigen. Wel zo prettig om te weten.


administrator