Je wilt een nieuwe serie kijken, maar je wilt geen serie die te gewelddadig is voor de kinderen. Aan de andere kant lijkt het je ook wel fijn als je zelf mee kan kijken. Of het ook voor de ouders leuk is om mee te kijken. Wij hebben de leukste series voor jong en oud voor je op een rijtje gezet. Deze series zijn leuk om samen met de kinderen te kijken, maar kan je als ouder ook prima meekijken.

De avonturen van de Gelaarsde kat

Als ouder heb je vast weleens Shrek gekeken. Eén van de spelers die een paar delen later de show wist te stelen was de Gelaarsde Kat. Netflix besloot rondom dit personage een serie te maken. De Gelaarsde Kat uit Shrek beleeft verschillende gedurfde avonturen en is niet bang om te vechten. Dit is een gezinsvriendelijke comedyserie die de kinderen leuk vinden om te kijken, maar je als ouder stiekem ook leuk vindt om te kijken. Vooral als je een fan bent van de Shrek films.

Boss Baby

Boss Baby was een paar jaar geleden een populaire 3D kinderfilm van Dreamworks. De film was niet alleen leuk voor de kinderen, maar ook voor volwassenen. Speciaal voor de kinderen heeft Netflix een tv-serie gemaakt rond de Boss Baby. Hierin beleeft deze bijzondere baby unieke avonturen. De ouders kunnen net zoveel plezier beleven aan deze tv-serie als de kinderen. Kortom een aanrader om te kijken vooral als je de film ook erg leuk vond.

Fuller House

Voor deze serie moeten je kinderen wel ondertiteling kunnen lezen. Als ze dit kunnen is dit een echte familie serie om te kijken. Het is ook leuk om de oude seizoenen op Netflix terug te kijken. Dit is natuurlijk voor de meeste ouders een stukje historie. De geniale comedy is ook leuk voor jonge kinderen om te kijken. Mits ze natuurlijk ondertiteling kunnen lezen want de serie is helaas alleen in het Engels te zien.

Pup Acadamy

Ben je dol op honden net als de kids? Dan is de Pup Academy zeker weten een aanrader om te kijken. In deze tv-serie voor kinderen krijgen de honden uit de serie een eigen stem en karakter. Zo komen de honden echt tot leven. Een geweldige tv-serie waarbij de honden de hoofdrol spelen. De serie is stiekem ook leuk om te kijken als je volwassen bent. Het is vooral een liefhebber voor de dierenliefhebber!


editor

Geef een antwoord

Related Posts